3 abril 2019

CRÒNICA 5/2019

CRÒNICA  30 DE MARÇ 2019

ESMORZAR DE GERMANOR

Comença de nou la temporada pel CCVallès, aquest dissabte però, anàvem d’estrene. El CCVallès es posava de gala, doncs estrenavem la nova equipació. Una equipació amb un canvi total en el disseny i amb un estil totalment Pro, això sí mantenint els colors d’identitat del club.

 

La sortida corresponent a aquest dissabte és el tradicional Esmorzar de Germanor que fem conjuntament les tres grupets, cadascú al seu ritme. L´esmorzar  es va celebrar al Restaurant La Masia a Sant Quirze de Safaja.

 

Amb la il·lusió d’estrenar la nova equipació la ruta va començar com es costum al punt de trobada oficial del Club, l’estació de trens de Sabadell Centre. Ens vam aplegar 64 ciclistes dels tres grups que després de les salutacions i les primeres fotos vam començar a pedalar de forma esglaonada direcció Sant Quirze de Safaja. La sortida va transcorre per diferents localitats del Vallès com Sabadell, Polinyà, Sentmenat, Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Gallifa, Sant Feliu de Codines, Castellterçol, Granera, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Sabadell, (Terrassa i Matadepera). Una sortida amb 110 km de distància, un nivell positiu de 1600m i velocitat mitja la que cadascú va voler o poder.

 

Un cop vam arribar al Restaurant La Masia, lloc on es celebrava l’esmorzar de germanor i un cop tots entaulats, es va procedir a l’entrega dels maillots de campions de la temporada 2018. Els guanyadors han estat la Cristina Trull com campiona femenina, l’Esteban Rodríguez, en Siscu Escolà i en Juan Sentís. Els premis van ser entregats per dos membres de l’Ajuntament de Sabadell  Marísol Martínez, Regidora d’Esports, Comerç i Promoció de la ciutat de Sabadell, Ana Llorente del Grup Municipal Guanyem de Sabadell i Sebastán Gallardo, director de la residència Albada.

 

Desprès d’un excel·lent esmorzar i de les fotos de rigor per tenir un gran record de l’esdeveniment emprenem la tornada. Uns quants acavant de forma integra la sortida i uns altres per la via ràpida.

 

Per acabar només cal agrair als membres de la junta la dedicació que han tingut per organitzar aquest esmorzar de germanor. Una gran currada. Gràcies.

Emili Rusell